U ook een website met gratis video, webshop, drukwerk, fotoshoot, reclameborden, etc? Check de actiepagina!

Pitch voorbeeld

Pitch voorbeeld op video

Dit is een pitch voorbeeld op video. De pitch op video is een korte en krachtige presentatie van jezelf, van tevoren opgenomen op video uiteraard. Het is jouw persoonlijke verhaal (verkooppraatje) waarmee je de ander in zo’n 60 seconden overtuigt van je kwaliteiten. Het is een middel bij uitstek om jezelf indrukwekkend te presenteren tegenover een interessante werk- of opdrachtgever.

Voor wie

Een pitch op video is allereerst geschikt voor werkzoekenden. In het verlengde daarvan, is zo’n pitch ook heel geschikt voor instellingen die anderen aan het werk helpen. Detacheringsbureaus en uitzendbureaus kunnen prima gebruik maken van een pitch op video om hun mensen onder de aandacht te brengen van geschikte werkgevers.

pitch voorbeeld op video

Actieshot uit het pitch voorbeeld van Jelma Wiegersma

Daarnaast is een videopitch geschikt voor zelfstandige professionals. Professionals als advocaten en psychologen. Dit zijn zelfstandigen, die door klanten niet alleen worden geselecteerd op kennis en kunde, maar ook op persoonlijkheid. In een pitch op video kunnen zulke professionals zich niet alleen inhoudelijk, maar ook persoonlijk goed presenteren!

Vorm van pitch voorbeeld

Zoals je wel ziet aan het voorbeeld filmpje, bestaat deze uit slechts drie of vier tekstblokken. Dit komt, omdat je verhaal natuurlijk niet veel langer dan een minuut mag zijn. Je bedenkt een paar goede zinnen bij alle onderwerpen die in je pitch op video van belang kunnen zijn.

Afhankelijk van de situatie gebruik je die stukjes die je nodig hebt. Als je weet dat toekomstige werkgevers in een bepaalde branche veel belang hechten aan de juiste opleiding, ga je extra in op je wapenfeiten tijdens je studie. Of vinden toekomstige werk- en opdrachtgevers in jouw branche het belangrijk dat je zelfstandig bent? Vertel dan over een klus in het buitenland die je geheel zelfstandig hebt uitgevoerd, van begin tot eind.

Als je geïnteresseerd bent, lees dan verder over onze werkwijze.

———————————————————————
Pitch op Video is een onderdeel van VideoDesign.online.
Heb je wellicht ook belang bij een van onze andere videoproducten: