U ook een website met gratis video of SEO? Mail, bel, of app dan even. Geheel vrijblijvend!

Voor wie

Een pitch op video is geschikt voor elke werkzoekende. En dan bedoelen we werkzoekenden in de allerruimste zin van het woord. Op deze pagina een overzicht van de doelgroepen, waar een pitch op video nog het meest geschikt voor is.

Voor moeilijker bemiddelbare werkzoekenden

Waar een videopitch nog het meest geschikt voor is, is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk daarbij aan ouderen, mensen met een beperking of allochtonen. Het is de categorie werkzoekenden, die vaak al wordt afgewezen op basis van hun cv. Maar die ineens wel 100% meer kans maakt op een baan, als zij in woord en beeld binnenkomen bij een werkgever. Zo worden moeilijk bemiddelbare werkzoekenden ineens een stuk kansrijker ten opzichte van alle anderen, die met een 13-in-een-dozijn sollicitatiebrief aan komen zetten.

Voor coaches of advocaten

Een pitch op video is ook bij uitstek geschikt voor zelfstandigen, voor wie het belangrijk is om zichzelf persoonlijk te presenteren. Denk hierbij aan coaches of advocaten, wiens persoonlijkheid en werkwijze een reden kan zijn voor potentiële klanten om met hen in zee te gaan.

Mocht je als bedrijf interesse hebben, dan kun je altijd eens vrijblijvend contact met ons opnemen. Des te meer advocaten (of coaches) wij kunnen portretteren, des te lager de prijs per video!

Actieshot Jelma Wiegersma Pitch op Video

Actieshot uit de Pitch op Video van Jelma Wiegersma

Voor detacheringsbureaus

Detacheringsbureaus hebben veel werkzoekenden in hun bestand zitten. Elk detacheringsbureau wil graag zoveel mogelijk van hun werkzoekenden aan de bak hebben. Speciaal voor detacheringsbureaus hebben we laagdrempelige tarieven ontwikkeld, die het mogelijk maken om zoveel mogelijk werkzoekenden tegelijk op video op te nemen.

Mocht je als detacheringsbureau interesse hebben, dan kun je altijd eens vrijblijvend contact met ons opnemen. Des te meer gedetacheerden wij kunnen portretteren, des te lager de prijs per video!

Voor gedetacheerden

Ook als je ingeschreven staat bij een detacheringsbureau kun je je uitstekend presenteren met een pitch op video. Als hoogopgeleide specialist wil je natuurlijk niet thuis zitten duimen draaien, maar zoveel mogelijk klussen binnenhalen. Om op te vallen tussen alle andere specialisten kun je jezelf bij uitstek presenteren via een opvallende videopitch!

Voor uitzendbureaus

Ook uitzendbureaus hebben veel werkzoekenden in hun bestand zitten. Elk uitzendbureau wil graag zoveel mogelijk van hun werkzoekenden aan de bak hebben. Ook voor de uitzendbureaus hebben we daarom laagdrempelige tarieven ontwikkeld. Tarieven, die het mogelijk maken om zoveel mogelijk werkzoekenden tegelijk op video op te nemen.

Mocht je als uitzendbureau interesse hebben, dan kun je altijd eens vrijblijvend contact met ons opnemen. Des te meer uitzendkrachten wij kunnen portretteren, des te lager de prijs per video!

Actieshot Jelma Wiegersma Pitch op Video

Actieshot uit de Pitch op Video van Jelma Wiegersma

Voor cliënten van het UWV

Het UWV heeft ook veel werkzoekenden in zijn bestand zitten. En natuurlijk wil het UWV graag ook zoveel mogelijk mensen weer aan het werk helpen. Een pitch op video kan daar uitstekend bij helpen. Zeker bij mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, zoals Wajongers.

Ook voor een instelling als het UWV hebben we daarom laagdrempelige tarieven ontwikkeld, die het mogelijk maken om zoveel mogelijk werkzoekenden tegelijk op video op te nemen. Des te meer cliënten van het UWV wij kunnen portretteren, des te lager de prijs per video!

Voor cliënten van een Sociale Dienst

Een gemeentelijke Sociale Dienst heeft ook veel werkzoekenden in zijn bestand zitten. En natuurlijk wil een Sociale Dienst graag ook zoveel mogelijk mensen weer aan het werk helpen. Een pitch op video kan daar uitstekend bij helpen. Zeker bij mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, zoals mensen die langdurig in de bijstand zitten.

Ook voor een instelling als een Sociale Dienst hebben we daarom laagdrempelige tarieven ontwikkeld, die het mogelijk maken om zoveel mogelijk werkzoekenden tegelijk op video op te nemen. Des te meer cliënten van een Sociale Dienst wij kunnen portretteren, des te lager de prijs per video!

———————————————————————

Pitch op Video is een onderdeel van VideoDesign.online. Heb je wellicht ook belang bij een van onze andere videoproducten: